Kategorier Produsenter
Bruker:
  
Passord:
 
Ny kunde? Klikk her! Glemt passord?

OM OSS

Kontakt

Postadresse:

Gateadresse:

Vi treffes på:

Emma EDB AS
Fossegrenda 22

7038  TRONDHIEM

Emma EDB AS
Fossegrenda 22

7038  TRONDHEIM

E-post:
Fax:

Org.nr.   

post@eweb.no

73968110

948 952 424

Hvem er vi?
Firmaet ble etablert i 1988 som Elektronisk Web AS, men startet først i år 2000 utvikling av netthandel for kunder. Den ble ikke oppdatert og fullført, og har derfor ikke vært i bruk før i 2006.  Nettbutikken ble da revitalisert, og den markedsføres nå som eWeb.  Fra 1.1 2009 er Elektronisk Web fusjonert med Emma EDB AS. Det er lagt stor vekt på brukervennlighet og bredde i produktutvalget. Vi samarbeider med de største distributørene i Norge når det gjelder utvalg og levering av varer. 
 

Konsept
Vi selger til bedrifter og offentlige etater som selv tar ansvar for valg av produkter og komponenter. Med effektiv drift og lave driftskostnader leverer vi datautstyr og relaterte produkter til konkurransedyktige priser. Primære satsningsområder er datautstyr, programvare, kontormaskiner, rekvisita, telefoni, bredbånd og sikkerhetsprodukter.  Kunder som har behov for service eller konsulentoppdrag i forbindelse med innkjøpene, kan henvende seg til disse firmaene.

Emma EDB AS har lokaler i Trondheim, Bergen og Stavanger.

Betingelser
Bedrifter vil kredittvurderes og gis faktura med 14 dager kreditt under forutsetning av godkjent kredittvurdering. Offentlige etater gis 30 dager kreditt. Bedrifter med rabattavtaler fra HP, IBM, Lexmark og Datateam vil kunne handle med avtalepriser.

 

Handlekurven din er tom.

Meld deg på for å motta spesialtilbud og nyheter per epost
E-post:
   
Salgs- og leveringsvilkår   •   Din sikkerhet   •   Kontakt oss